Greek Daily Horoscopes - Feed Option X

Daily Horoscope Feeds > Feed Option X - Greek Daily Horoscopes

XML via RSS feed update your Website, Widget, iPad, iPhone, iPod application, mobile device, email subscribers or your social networking. Contact us for pricing details

Greek Daily Horoscopes for Women - Tuesday 7 July

Κριός

Θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις σύντομα μία κρίσιμη κατάσταση. Πάνω απ 'όλα προσπάθησε να μην την βγάλεις έξω από τα όριά της. Εάν αντιδράσεις με ηρεμία και νηφαλιότητα στις δυσάρεστες καταστάσεις και τα συναισθήματα που μπορούν να δημιουργήσουν, αυτές οι διαταραχές θα εξαφανιστούν χωρίς να προκαλέσουν πραγματική ζημία. Φρόντισε την υγεία σου.

Ταύρος

Λόγω της υπερέντασης και της αγωνίας, που αισθάνεσαι, δεν τα πας τόσο καλά με τον σύντροφο σου όσο συνήθως. Σίγουρα η συναναστροφή σου με τον υπόλοιπο κόσμο θα επιφέρει μικροπροβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή. Προσπάθησε να μην τα μεγαλοποιήσεις. Πραγματικά προβλήματα θα προκύψουν μόνο αν τα πάρεις πολύ σοβαρά, πληγώνοντας έτσι τους άλλους. Εάν σήμερα νοιώθεις εκτός τόπου και χρόνου, μην εκπλαγείς, απλά φρόντισε τον εαυτό σου και αποφύγετε άσκοπες αλλαγές. Αντ’ αυτού, προσπάθησε να αισθανθείς όσο άνετα μπορείς.

Δίδυμοι

Κάτι πολύ ευχάριστο θα σου συμβεί σήμερα. Ίσως ένας από τους στόχους σου επιτευχτεί ή λάβεις ένα μικρό δώρο, μία αναγνώριση ή έναν έπαινο. Γενικά, αισθάνεσαι πολύ καλά και τα πάντα φαίνεται να εξελίσσονται θετικά. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να δοκιμάσεις κάτι νέο. Με αυτό τον τρόπο είναι πολύ πιθανόν να σημειώσεις μία απροσδόκητη επιτυχία.

Καρκίνος

Έχεις μπει σε ένα νέο μονοπάτι και πηγαίνεις κάπως δειλά προς τους φιλόδοξους στόχους σου. Πες αντίο στο παρελθόν και άφησε πίσω παλιές γνωριμίες. Δεν χρειάζεται να τους ξεχάσεις αλλά να συγκεντρώσεις όλη σου την ενέργεια σε αυτό που βρίσκεται μπροστά σου. Χρησιμοποίησε παλιές και νέες γνωριμίες για να σε βοηθήσουν στον νεοσύστατο δρόμο σου.

Λέων

Θα φτάσεις στα άκρα και θα τείνεις να αμφισβητήσεις μέχρι και μακροχρόνιες φιλίες. Η γοητεία του διαφορετικού σε έχει μαγέψει. Αυτό δεν είναι καθόλου ασύνηθες, δεδομένου μάλιστα ότι τα αντίθετα έλκονται. Δυστυχώς, συγκρούσεις υπάρχουν σχεδόν πάντα μεταξύ των αντιθέτων. Μην χρησιμοποιήσεις τα συναισθήματά σου ως δικαιολογία προκειμένου να διαλύσεις χωρίς να το σκεφτείς ιδιαίτερα σχέσεις που βασίζονται σε μακροχρόνια εμπιστοσύνη.

Παρθένος

Ο καθένας που θα συναντάς θα σε προσεγγίζει με πολύ θετικό τρόπο. Δώστε την αγάπη που εισπράττεις στον ίδιο βαθμό πίσω και θα κερδίσει φίλους για μια ζωή. Ίσως συναντήσεις ακόμα και «τον ένα».

Ζυγός

Μια εποχή μεγάλης δοκιμασίας βρίσκεται μπροστά σου. Να έχεις αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου. Μην αφήνεις τη γνώμη των άλλων να σε αποθαρρύνει από τις πεποιθήσεις σου. Αντί γι’ αυτό χρησιμοποιήσετε αυτήν την αντιπαράθεση για να οικοδομήσεις και να ενισχύσεις τα επιχειρήματα για τη δική σου θέση. Ίσως ανακαλύψεις μία ή δύο ευκαιρίες για βελτίωση.

Σκορπιός

Τα άστρα σε ευνοούν. Οτιδήποτε αγγίζεις γίνεται χρυσός και οι δυσκολίες φαίνεται να εξανεμίζονται. Βεβαιώσου ότι δεν προσπαθείς να αναλάβεις οτιδήποτε δυνατό αυτό το διάστημα, αλλά ολοκλήρωσε τα πράγματα που αναλάβεις στην καθημερινή σου ζωή και συνήθως δεν σου επιτρέπουν γαλήνη. Απελευθερώσου από όλα τα βάρη που έχεις ήδη κουβαλήσει για πάρα πολύ καιρό. Ολοκλήρωσε παλιές δουλειές και απελευθερώσου από παλιές υποχρεώσεις για τις οποίες κατά βάθος δεν αισθάνεσαι πλέον υποχρεωμένη. Βεβαιώσου ότι ο χρόνος σου είναι ευέλικτος για προετοιμασία όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά.

Τοξότης

Η τύχη σε έχει ρίξει και πάλι σε μερικές απροσδόκητες καμπές και βρίσκεις τον εαυτό σου σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση από αυτήν που είχες προγραμματίσει να βρίσκεσαι. Μην το παίρνεις πολύ σοβαρά. Αν ήσουν σε θέση να προγραμματίσεις τα πάντα, τότε μία από τις απροσδόκητες απολαύσεις της ζωής δεν θα συνέβαινε. Γι 'αυτό μην θλίβεσαι αλλά να είναι σε ετοιμότητα, έτσι ώστε τα μαργαριτάρια της ζωή να μην σε προσπεράσουν.

Αιγόκερως

Σε περίπτωση που κάτι απλά δεν δούλεψε, μην αμφιβάλεις. Θα μπορούσε απλά να σημαίνει ότι οι εξωτερικές συνθήκες απλά δεν το επιτρέπουν. Φρόντισε τον εαυτό σου λίγο και άφησε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Μερικές φορές παρουσιάζονται καταστάσεις οι οποίες ανοίγουν εντελώς νέες δυνατότητες για να σένα - τότε έχει έρθει η στιγμή για μια ακόμη φορά να ενεργήσεις με όλη σου τη δύναμή.

Υδροχόος

Ο θετικός τρόπος, με τον οποίο αντιμετωπίζεις τη ζωή, είναι ‘‘κολλητικός’’ - το μεταδίδεις σε όλους όσους συναντάς. Μία θετική αύρα σε περιβάλλει και η θετική σου ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό σκοπό. Αξιοποίησε το χρόνο σου για να εξομαλύνεις τυχόν διαφωνίες στον εργασιακό σου χώρο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις, που θα ακολουθήσουν.

Ιχθύες

Αισθάνεσαι ισορροπημένη τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα και μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Με το αυξημένο επίπεδο ενέργειας μπορείς να προωθήσεις τον εαυτό σου στη δουλειά και να αναλάβεις δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο σου, οι οποίες δείχνουν πόσο ικανοποιημένη είσαι. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για ένα ρεπό ή διακοπές. Εκεί μπορείς να αναλογιστείς ποιοί από τους στόχους σου δεν αξίζει να τους επιδιώξεις και κατά πόσον θα πρέπει να ξεκινήσεις νέες δουλειές ανενόχλητη. Τώρα έχεις τη καθαρότητα του μυαλού για έξυπνες αποφάσεις και μπορείς να προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου ώστε να ταιριάζει με τις καταστάσεις που θα βρεθείς.

 

Horoscope RSS & XML Licensing

Contact us to receive horoscope licensing details, package discounts and a trial feeds for integration method.

XML Horoscope Feed - Samples

A1) Daily Chatty Style
A2) Weekly Chatty Style
A3) Monthly Chatty Style

AL1) Daily Love Chatty Style
AL2) Weekly Love Chatty Style
AL3) Monthly Love Chatty Style

B1) Daily General Astro Style
B2) Weekly General Astro Style
B3) Monthly General Astro Style

C1) Daily Love & Romance
C2) Weekly Love & Romance
C3) Monthly Love & Romance

D1) Daily Money & Finance
D2) Weekly Money & Finance
D3) Monthly Money & Finance

E1) Daily Career
E2) Weekly Career
E3) Monthly Career

F1) Daily Friendly Style
F2) Chinese Zodiac Daily

G) Weekly Romantic
I) Weekly Health
J) Weekly Fashion

U) English Daily Topical
UL) English Daily Love
UW) English Daily Work & Career
UH) English Daily Health & Fitness

T) French Daily Topical
TL) French Daily Love
TW) French Daily Work
TH) French Daily Health & Fitness

N) German Daily Topical
NL) German Daily Love
NW) German Daily Work & Career
NHF) German Daily Health & Fitness

O) Spanish Daily Topical
OL) Spanish Daily Love
OW) Spanish Daily Work & Career
OHF) Spanish Daily Health & Fitness

P) Italian Daily Topical
PL) Italian Daily Love
PW) Italian Daily Work & Career

Q) Japanese Daily Topical
QL) Japanese Daily Love
QW) Japanese Daily Work & Career

R) Chinese Daily Topical
RL) Chinese Daily Love
RW) Chinese Daily Work & Career
S) Hong Kong Daily Topical

V) Portuguese (Brazilian) Daily Topical
VL) Portuguese Daily Love
VW) Portuguese Daily Work & Career

Y) Russian Daily Topical
AR) Arabic Daily Topical
KO) Korean Daily Topical
DA) Danish Daily Topical
DU) Dutch Daily Topical
PO) Polish Daily Topical
TU) Turkish Daily Topical
HI) Hindi Daily Topical
HE) Hebrew Daily Topical
M) Swedish Daily Topical
X) Greek Woman Daily Topical

V2W) Portuguese Weekly General Work
V2L) Portuguese Weekly Love & Friendship

V3W) Portuguese Monthly General Work
V3L) Portuguese Monthly Love & Friendship
V3H) Portuguese Monthly Health & Fitness

U2L) English Weekly Love & Friendship
U2H) English Weekly Health & Fitness
U2W) English Weekly Work
T2L) French Weekly Love
T2H) French Weekly Health & Fitness
T2W) French Weekly Work
N2L) German Weekly Love
N2H) German Weekly Health & Fitness
N2W) German Weekly Work

L) Yearly General Horoscopes