Greek Daily Horoscopes - Feed Option X

Daily Horoscope Feeds > Feed Option X - Greek Daily Horoscopes

XML via RSS feed update your Website, Widget, iPad, iPhone, iPod application, mobile device, email subscribers or your social networking. Contact us for pricing details

Greek Daily Horoscopes for Women - Sunday 21 July

Κριός

Οι απόψεις σου για την δουλειά θα πρέπει να ελεγχθούν λεπτομερώς με κάποιο τρόπο. Αν δεν πάει τόσο καλά, μπορείς να δοκιμάσεις να καταλογίσεις το φταίξιμο σε κάποιον άλλο. Αντ' αυτού, εάν είσαι προσεκτική και υπομονετική, τότε θα επιβιώσεις σε αυτή τη δύσκολη στιγμή χωρίς ζημία και θα μπορούσες να μάθεις κάτι από αυτό.

Ταύρος

Χαρακτηριστικό των επόμενων ημερών είναι η σαφής μείωση του άγχους, η οποία θα σε οδηγήσει και στην πολυπόθητη ηρεμία. Απόλαυσε αυτό το διάστημα και αξιοποίησε αυτές τις ημέρες ηρεμίας προκειμένου να αναλογιστείς το μέλλον σου. Αναζήτησε απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις και θέσε βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους προσωπικούς στόχους.

Δίδυμοι

Ακόμα και εάν είσαι ένα ισορροπημένο άτομο, σήμερα θα βιώσεις πληθώρα αισθημάτων, τα οποία θα σε κάνουν να αισθανθείς τελείως κυκλοθυμική. Μην αφήσεις αυτό να σε καταβάλλει. Η κυκλοθυμία έχει και τις θετικές της πτυχές. Μπορείς να μεταδώσεις την ψυχική σου ευφορία στους άλλους, όταν κάτι πάει καλά, φτιάχνοντας και την ημέρα των άλλων. Σε περίπτωση, που δεν έχεις αυτή την τύχη, θα πρέπει να αναζητήσεις ένα ήρεμο μέρος όπου θα μπορέσεις αποσυρθείς μέχρι να περάσει αυτή η μπόρα.

Καρκίνος

Όλοι είναι φιλικοί και προσιτοί μαζί σου και εσύ είσαι πολύ προσφιλής με όλους όσους ανταμώνεις. Σήμερα μπορείς να συνδιαλεχθείς ιδιαιτέρως αρμονικά με άτομα του αντίθετου φύλου. Μην αφήσεις αυτό να σε παρασύρει, καθώς διαφορετικά η εύνοια, που απολαμβάνεις, σύντομα θα εξαφανιστεί. Αντιθέτως, συμπεριφέρσου στους άλλους με τον ίδιο τρόπο, που και εκείνοι σου συμπεριφέρονται, και απόδειξε τους ότι πραγματικά η εντύπωση, που απέκτησαν για σένα, όταν σε πρωτογνώρισαν, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Λέων

Ο καθένας που θα συναντάς θα σε προσεγγίζει με πολύ θετικό τρόπο. Δώστε την αγάπη που εισπράττεις στον ίδιο βαθμό πίσω και θα κερδίσει φίλους για μια ζωή. Ίσως συναντήσεις ακόμα και «τον ένα».

Παρθένος

Σήμερα είσαι πιο ευάλωτη στους πειρασμούς της σύγχρονης κοινωνίας. Μπορεί να προσφέρεις στον εαυτό σου λίγη πολυτέλεια και θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να απολαύσει αγαθά αντίστοιχου κόστους, όμως, για κάποιο λόγο, η διάθεση σου δεν πρόκειται να φτιάξει από αυτό. Προσπάθησε να απομακρυνθείς και να απαλλάξεις τον εαυτό σου για λίγο από το καθημερινό άγχος. Κατόπιν, θα συνειδητοποιήσεις τι είναι πραγματικά καλό για σένα.

Ζυγός

Πολλά πράγματα δεν πηγαίνουν με τον τρόπος σου. Φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια που βρίσκονται στην πορεία σου όπου και να κοιτάξεις. Προσπάθησε να προχωρήσεις με αυτές τις προφανείς δυσμενείς συνθήκες με έναν χαλαρό τρόπο και να τις δεις ως πρόκληση. Αν κάτι δεν προχωράει με τον τρόπο που το σχεδίασες, μπορεί να έχει ακόμα και θετικά αποτελέσματα και όλα τα εμπόδια στην πορεία απλά να χρησιμεύουν για να γίνει το ταξίδι πιο ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να συνάψεις νέες φιλίες ή να συσφίξεις υπάρχουσες. Η καλή σου διάθεση θα κάνει την ημέρα μια ευχάριστη εμπειρία, την οποία όλοι θα θυμούνται. Θα τα πας έξοχα και με το σύντροφό σου. Ανοίγονται νέες προοπτικές χάρη στην ευτυχία και την κατανόησή σου, οι οποίες μπορούν να κάνουν πιο βαθιά την αγάπη τη δική σου και του συντρόφου σου.

Τοξότης

Ο στόχος σου είναι για άλλη μια φορά πιο μακριά από το άγγιγμά σου χάρη σε μία αλλαγή καταστάσεων. Μην αφήσεις αυτό να σε καταβάλει. Σκέψου πρώτα απ 'όλα διεξοδικά την κατάσταση. Ίσως τίποτα να μην είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά, και οι φθορές μπορεί να περιοριστούν μέσω των κατάλληλων ενεργειών. Αν αυτό δεν συμβαίνει σκέψου το εξής: το ταξίδι είναι ο στόχος.

Αιγόκερως

Το παρελθόν σου σε ακολουθεί. Μία παλιά παρεξήγηση ή ένα παλιό χρέος θα έρθει ξαφνικά στο προσκήνιο. Πάρε την πρωτοβουλία και προσέγγισε πρώτη το εμπλεκόμενο πρόσωπο. Ξεκαθάρισε τυχόν παρεξηγήσεις και ξεπλήρωσε παλιά χρέη, καθώς διαφορετικά μπορεί να βρεθείς ζημιωμένη. Εάν τακτοποιήσεις κατάλοιπα του παρελθόντος θα μπορέσεις να ξανακερδίσεις παλιούς φίλους και να χάψεις παλιές έχθρες.

Υδροχόος

Σήμερα αισθάνεσαι μία εσωτερική γαλήνη και αυτό είναι εμφανές και στον κόσμο γύρω σου. Ακόμα και αν συνήθως νοιώθεις ταραγμένη και αγχωμένη, αυτή τη στιγμή έχεις το περιθώριο να πάρεις μία μικρή ανάσα. Εάν συνήθως απολαμβάνεις μία γενικά ήρεμη ζωή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή και για να αναλογιστείς ορισμένα πράγματα. Θα μπορούσες να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους φίλους και τους γνωστούς σου. Ενδέχεται να αποκομίσεις ορισμένα οφέλη από τη συναναστροφή σου με άλλους ανθρώπους.

Ιχθύες

Οι προσωπικοί σου στόχοι και τα συναισθήματά σου επηρεάζουν έντονα τη συνείδηση σου. Παρά ταύτα όμως, αυτό δε πρόκειται να σου προκαλέσει κάποια αναστάτωση. Αντίθετα, θα σε κάνει να αισθανθείς ακόμα πιο εναρμονισμένη με τον εαυτό σου. Καθώς είσαι άμεσα συνδεδεμένη με την ψυχή σου, θα προκύψει μόνο κάποιος εκνευρισμός και αναστάτωση. Η οικογενειακή σου ζωή είναι σημαντικότερη από ποτέ και θα μπορούσες να δεχτείς ή και να κάνεις επισκέψεις. Η υγεία σου μπορεί να κλονιστεί, εάν δεν την προσέξεις.

 

Horoscope RSS & XML Licensing

Contact us to receive horoscope licensing details, package discounts and a trial feeds for integration method.

XML Horoscope Feed - Samples

A1) Daily Chatty Style
A2) Weekly Chatty Style
A3) Monthly Chatty Style

AL1) Daily Love Chatty Style
AL2) Weekly Love Chatty Style
AL3) Monthly Love Chatty Style

B1) Daily General Astro Style
B2) Weekly General Astro Style
B3) Monthly General Astro Style

C1) Daily Love & Romance
C2) Weekly Love & Romance
C3) Monthly Love & Romance

D1) Daily Money & Finance
D2) Weekly Money & Finance
D3) Monthly Money & Finance

E1) Daily Career
E2) Weekly Career
E3) Monthly Career

F1) Daily Friendly Style
F2) Chinese Zodiac Daily

G) Weekly Romantic
I) Weekly Pet
J) Weekly Fashion

U) English Daily Topical
UL) English Daily Love
UW) English Daily Work & Career
UH) English Daily Health & Fitness

T) French Daily Topical
TL) French Daily Love
TW) French Daily Work
TH) French Daily Health & Fitness

N) German Daily Topical
NL) German Daily Love
NW) German Daily Work & Career
NHF) German Daily Health & Fitness

O) Spanish Daily Topical
OL) Spanish Daily Love
OW) Spanish Daily Work & Career
OHF) Spanish Daily Health & Fitness

P) Italian Daily Topical
PL) Italian Daily Love
PW) Italian Daily Work & Career

Q) Japanese Daily Topical
QL) Japanese Daily Love
QW) Japanese Daily Work & Career

R) Chinese Daily Topical
RL) Chinese Daily Love
RW) Chinese Daily Work & Career
S) Hong Kong Daily Topical

V) Portuguese (Brazilian) Daily Topical
VL) Portuguese Daily Love
VW) Portuguese Daily Work & Career

Y) Russian Daily Topical
AR) Arabic Daily Topical
KO) Korean Daily Topical
DA) Danish Daily Topical
DU) Dutch Daily Topical
PO) Polish Daily Topical
TU) Turkish Daily Topical
HI) Hindi Daily Topical
HE) Hebrew Daily Topical
M) Swedish Daily Topical
X) Greek Woman Daily Topical

V2W) Portuguese Weekly General Work
V2L) Portuguese Weekly Love & Friendship

V3W) Portuguese Monthly General Work
V3L) Portuguese Monthly Love & Friendship
V3H) Portuguese Monthly Health & Fitness

U2L) English Weekly Love & Friendship
U2H) English Weekly Health & Fitness
U2W) English Weekly Work
T2L) French Weekly Love
T2H) French Weekly Health & Fitness
T2W) French Weekly Work
N2L) German Weekly Love
N2H) German Weekly Health & Fitness
N2W) German Weekly Work

L) Yearly General Horoscopes